Personeelsvergadering: infosessie over hervormingsplannen Centrale Administratie + impact op faculteiten

In een eerder bericht kondigde ik al aan dat er volgende week dinsdag 28 mei van 12u30 tot 14u een infosessie zal komen over de hervormingsplannen van de Centrale Administratie, zoals ze zullen voorliggen op de Raad van Bestuur van volgende week vrijdag 31 mei 2024. Onderaan dit bericht vind je alvast de documenten die op de Raad van Bestuur zullen worden besproken. Het gaat om een presentatie, en enkele bijlagen. Je zal zien dat het gaat om een grote hoeveelheid informatie, die niet altijd even helder is.

De infosessie van volgende week dinsdag heeft tot doel om jullie wegwijs te maken in de informatie die nu beschikbaar is over deze hervorming. We zullen ook proberen zo goed mogelijk te antwoorden op vragen die je mocht hebben over de impact op jouw werksituatie en over wat er nu concreet zal gebeuren, hoewel we meteen moeten waarschuwen dat heel wat informatie vaag en onduidelijk is. Er zal ook verduidelijking gegeven worden over de stand van zaken van het sociaal overleg over deze hervormingen. Tenslotte is het ook voor mij als ATP-vertegenwoordiger belangrijk om jullie mening te horen over deze plannen. We moeten de komende dagen ons standpunt bepalen als ATP-geleding in de Raad van Bestuur. Daarvoor is jouw input van cruciaal belang. Ik wil jullie dan ook uitnodigen om zeker te proberen aanwezig zijn op deze infosessie. Je kan inschrijven via deze link: https://event.ugent.be/registration/hervormingCA2805. Na inschrijving krijg je meteen de vergaderlink (MSTeams) teruggestuurd. Je kan meteen ook eventuele vragen of opmerkingen die je hebt al op voorhand doorgeven, we proberen die mee te nemen in de presentatie. Uiteraard blijft alle informatie die je doorgeeft vertrouwelijk.

Mocht het toch niet lukken om aanwezig te zijn, maar wil je wel je vragen en opmerkingen doorgeven: dat kan via dezelfde link (dus https://event.ugent.be/registration/hervormingCA2805). Ook hier geldt: alle informatie die je ons doorgeeft wordt vertrouwelijk behandeld.

De infosessie wordt georganiseerd als een personeelsvergadering door ACOD UGent. Dit betekent dat je het recht hebt om deel te nemen aan de vergadering, ook tijdens de werkuren. Je moet die werkuren ook later niet inhalen. Mocht er toch een probleem opduiken om deel te nemen, laat gerust iets weten.

Tot slot: ik zal ook na de Raad van Bestuur van 31 mei 2024 verslag doen over wat er is besproken. Om te vermijden jullie opnieuw een email te moeten sturen, zal dit enkel gebeuren via de blogspot die speciaal daarvoor is aangemaakt: https://berichtenuitderaad.wordpress.com/. Mensen die op de hoogte willen blijven kunnen daar rechts bovenaan hun emailadres achterlaten om geïnformeerd te worden over toekomstige berichten.

Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur gerust een mailtje naar Tim.Joosen@ugent.be.

Bijlagen:

Een gedachte over “Personeelsvergadering: infosessie over hervormingsplannen Centrale Administratie + impact op faculteiten

Plaats een reactie